TRANSPORT FALAS PER POROSITE NGA NE MBI 50$

Politika rimbursimi

JU LUTEM LEXOJENI ME KUJDES!!

Në MicaBeauty.com, kënaqësia juaj është garancia jonë. Nëse zgjidhni të ktheni një produkt në gjendje të pahapur dhe të shitur, ne do të rimbursojmë me kënaqësi mënyrën origjinale të pagesës kur t'i kthehemi Shërbimit të Klientit brenda 30 ditëve nga blerja. Kjo garanci vlen vetëm për produktet e blera në MicaBeauty.com.

Shënim: Të gjitha karrocat, kioskat dhe dyqanet që shesin produkte Mica Beauty janë në pronësi dhe operim të pavarur. Nëse bëhen blerje nga këta shitës, ju lutemi drejtojini të gjitha çështjet dhe ankesat ku është bërë blerja.

E RËNDËSISHME: NUK MUND TË PRANOJMË KTHIM TË ARTIKUJVE TË HAPUR APO TË PËRDORUR!

Nëse ktheni ndonjë të pamiratuara dhe/ose artikujt e hapur nuk do të jemi në gjendje të pranojmë kthimin tuaj dhe do të aplikohet transport shtesë për t'i kthyer ato  të pamiratuara dhe/ose  artikull i hapur, i pashitshëm për ju. Çdo artikull që nuk është miratuar dhe/ose në të njëjtën gjendje si është dërguar nuk do të pranohet si kthim.

Ju lutemi vini re se megjithëse jemi përpjekur të përfaqësojmë nuancat tona sa më saktë që të jetë e mundur, ngjyrat aktuale që shihni do të varen nga ekrani dhe toni i lëkurës suaj.

Si të ktheni ose shkëmbeni një artikull:

Për të kthyer/këmbyer një blerje MicaBeauty.com brenda 30 ditëve nga blerja: Ju lutemi na kontaktoni në [email mbrojtur].

Pasi të miratohet kërkesa juaj për kthim/shkëmbim;Udhëzimet e transportit për paketën tuaj të kthimit janë si më poshtë;

  1. Tarifat e kthimit të transportit dhe trajtimit janë përgjegjësi e konsumatorit.
  2. Ju lutemi përfshini një kopje të fletë paketimit me kthimin/këmbimin tuaj. Ne ju sugjerojmë të dërgoni përmes një shërbimi të gjurmueshëm për të siguruar shpërndarjen.
  3. Kthehu në: 902 Columbia Ave, Riverside CA 92507
  4. Pas pranimit të kthimit tuaj, çmimi i paguar për produktin do të kthehet në kartën e kreditit origjinal të pagesës.
  5. Shkëmbimet do të bëhen për produktin(ët) e zgjedhjes suaj që janë me vlerë të njëjtë dhe të disponueshëm në MicaBeauty.com.
  6. Shpenzimet e transportit dhe trajtimit janë të pakthyeshme.
  7. MicaBeauty.com nuk do të marrë përgjegjësinë për rimbursimin ose kompensimin e paketave të kthimit të humbura gjatë tranzitit pa dëshmi të dorëzimit në zyrën e kthimit të MicaBeauty.com. Paketat që mbërrijnë me COD mund të refuzohen, ose shuma e COD do të zbritet nga kthimi juaj ose do t'i shtohet porosisë tuaj të këmbimit.

Nëse plotësohen të gjitha kushtet, kredia e shkëmbimit ose e dyqanit do të plotësohet; nëse jo, të gjithë artikujt do t'i dërgohen klientit me një shpjegim. Klienti merr të gjitha kostot e transportit për të gjithë artikujt e kthyer. Nuk ka shkëmbime ose kredi dyqanesh për porositë ndërkombëtare.

Sendet e dëmtuara

Nëse keni marrë mallin e dëmtuar, ju lutemi ruani kutinë, paketimin dhe të gjithë përmbajtjen dhe na kontaktoni sa më shpejt të jetë e mundur në [email mbrojtur] për ndihmë.