TRANSPORT FALAS PER POROSITE NGA NE MBI 50$

Politika Cookie

HYRJE

Mica Beauty ("ne" ose "ne" ose "jonë") mund të përdorë skedarë "cookie", sinjalizues uebi, pikselë gjurmues dhe teknologji të tjera gjurmimi kur vizitoni faqen tonë të internetit micabeauty.com, duke përfshirë çdo formë tjetër mediatike, kanal mediatik, faqe interneti celulare, ose aplikacion celular i lidhur ose i lidhur me to (bashkë, "Sajti") për të ndihmuar në personalizimin e sajtit dhe për të përmirësuar përvojën tuaj.

Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime në këtë Politikë të Cookies në çdo kohë dhe për çfarëdo arsye. Ne do t'ju njoftojmë për çdo ndryshim duke përditësuar datën "Përditësimi i fundit" i kësaj Politike të Cookies. Çdo ndryshim ose modifikim do të hyjë në fuqi menjëherë pas postimit të Politikës së përditësuar të Cookies në Faqe dhe ju heqni dorë nga e drejta për të marrë njoftim specifik për çdo ndryshim ose modifikim të tillë.

Jeni të inkurajuar të rishikoni periodikisht këtë Politikë të Cookies për të qëndruar të informuar për përditësimet. Do të konsiderohet se jeni vënë në dijeni, do t'i nënshtroheni dhe do të konsiderohet se i keni pranuar ndryshimet në çdo politikë të rishikuar të skedarëve të skedarëve të personalizimit nga përdorimi i vazhdueshëm i Faqes pas datës së postimit të kësaj Politike të rishikuar të Cookies.

PËRDORIMI I BUKËVE

Një "cookie" është një varg informacioni që ju cakton një identifikues unik që ne ruajmë në kompjuterin tuaj. Shfletuesi juaj më pas siguron atë identifikues unik për t'u përdorur sa herë që paraqisni një pyetje në sajt. Ne përdorim cookies në sajt, ndër të tjera, për të mbajtur gjurmët e shërbimeve që keni përdorur, për të regjistruar informacionin e regjistrimit, për të regjistruar preferencat tuaja të përdoruesve, për t'ju mbajtur të kyçur në sajt, për të lehtësuar procedurat e blerjes dhe për të gjurmuar faqet që vizitoni. Cookies na ndihmojnë të kuptojmë se si po përdoret Sajti dhe të përmirësojmë përvojën tuaj të përdoruesit.

LLOJET E COOKIES

T

Llojet e mëposhtme të cookie-ve mund të përdoren kur vizitoni Faqen:

Cookies për reklama

Cookies reklamuese vendosen në kompjuterin tuaj nga reklamuesit dhe serverët e reklamave në mënyrë që të shfaqin reklama që kanë më shumë gjasa të jenë me interes për ju. Këto skedarë "cookie" i lejojnë reklamuesit dhe serverët e reklamave të mbledhin informacion rreth vizitave tuaja në sajt dhe faqet e tjera të internetit, të alternojnë reklamat e dërguara në një kompjuter specifik dhe të gjurmojnë se sa shpesh është parë një reklamë dhe nga kush. Këto cookie janë të lidhura me një kompjuter dhe nuk mbledhin asnjë informacion personal për ju.

Cookies të Analitikës

Biskotat e Analytics monitorojnë mënyrën se si përdoruesit arritën në sit dhe si ndërveprojnë dhe lëvizin një herë në sit. Këto cookies na bëjnë me dije se cilat veçori në Sajt po funksionojnë më së miri dhe cilat tipare në Sajt mund të përmirësohen.

Biskotat tona

Kukit tona janë "cookie të palës së parë" dhe mund të jenë ose të përhershme ose të përkohshme. Këto janë cookie të nevojshme, pa të cilat Sajti nuk do të funksionojë siç duhet ose nuk do të jetë në gjendje të ofrojë veçori dhe funksione të caktuara. Disa nga këto mund të çaktivizohen manualisht në shfletuesin tuaj, por mund të ndikojnë në funksionalitetin e sajtit.

Cookies personalizimi

Kukit e personalizimit përdoren për të njohur vizitorët e përsëritur në sit. Ne i përdorim këto cookie për të regjistruar historinë tuaj të shfletimit, faqet që keni vizituar dhe cilësimet dhe preferencat tuaja sa herë që vizitoni sajtin.

Cookies të Sigurisë

Kukit e sigurisë ndihmojnë në identifikimin dhe parandalimin e rreziqeve të sigurisë. Ne i përdorim këto cookie për të vërtetuar përdoruesit dhe për të mbrojtur të dhënat e përdoruesit nga palët e paautorizuara.

Cookies për menaxhimin e sitit

Kukit e menaxhimit të faqes përdoren për të ruajtur identitetin ose sesionin tuaj në sajt, në mënyrë që të mos dilni papritmas dhe çdo informacion që futni të ruhet nga faqja në faqe. Këto cookie nuk mund të çaktivizohen individualisht, por ju mund t'i çaktivizoni të gjitha kukit në shfletuesin tuaj.

Cookie të palëve të treta

Kukit e palëve të treta mund të vendosen në kompjuterin tuaj kur vizitoni Faqen nga kompani që drejtojnë shërbime të caktuara që ne ofrojmë. Këto cookie lejojnë palët e treta të mbledhin dhe gjurmojnë informacione të caktuara rreth jush. Këto cookie mund të çaktivizohen manualisht në shfletuesin tuaj.

KONTROLLI I KOOKIVE

Shumica e shfletuesve janë vendosur të pranojnë skedarë të personalizuar si parazgjedhje. Megjithatë, ju mund të hiqni ose refuzoni skedarët e personalizimit në cilësimet e shfletuesit tuaj. Ju lutemi, kini parasysh se një veprim i tillë mund të ndikojë në disponueshmërinë dhe funksionalitetin e Faqes.

Për më shumë informacion se si të kontrolloni skedarët e personalizimit, kontrolloni cilësimet e shfletuesit ose pajisjes tuaj për mënyrën se si mund t'i kontrolloni ose refuzoni skedarët e personalizimit ose vizitoni lidhjet e mëposhtme:

Apple Safari
Google Chrome
Microsoft Edge
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Operë
Android (Chrome)
Ferrë
Iphone ose iPad (Chrome)
Iphone ose iPad (Safari)

Për më tepër, ju mund të tërhiqeni nga disa kuki të palëve të treta përmes veglës së tërheqjes së Iniciativës së Reklamimit të Rrjetit.

TEKNOLOGJI TË TJERA TË GJURMIMIT

Përveç skedarëve kuki, ne mund të përdorim sinjalizues uebi, etiketa pikselësh dhe teknologji të tjera gjurmimi në sajt për të ndihmuar në personalizimin e sajtit dhe për të përmirësuar përvojën tuaj. Një "web beacon" ose "etiketë pixel" është një objekt ose imazh i vogël i ngulitur në një faqe interneti ose email. Ato përdoren për të gjurmuar numrin e përdoruesve që kanë vizituar faqe të veçanta dhe kanë parë emailet, dhe për të marrë të dhëna të tjera statistikore. Ata mbledhin vetëm një grup të kufizuar të dhënash, të tilla si një numër cookie, ora dhe data e pamjes së faqes ose emailit, dhe një përshkrim të faqes ose emailit ku ata banojnë. Fenerët e uebit dhe etiketat e pikselave nuk mund të refuzohen. Megjithatë, ju mund të kufizoni përdorimin e tyre duke kontrolluar skedarët e skedarëve që ndërveprojnë me to.

POLITIKA E PRIVATËSISË

Për më shumë informacion rreth mënyrës se si ne përdorim informacionin e mbledhur nga cookie-t dhe teknologjitë e tjera të gjurmimit, ju lutemi referojuni Politikës sonë të Privatësisë [KLIKO KËTU]/postuar në sit. Kjo Politikë e Cookies është pjesë dhe është e përfshirë në Politikën tonë të Privatësisë. Duke përdorur faqen, ju pranoni të jeni të detyruar nga kjo Politikë e Cookies dhe Politika jonë e Privatësisë.

NA KONTAKTONI
Nëse keni pyetje ose komente në lidhje me këtë Politikë të Cookies, ju lutemi na kontaktoni në:

[email mbrojtur]