TRANSPORT FALAS PER POROSITE NGA NE MBI 50$

Rreth MICA Beauty

BUKURI PËRFSHIRËSE
JO-Toksike
PA KIMIKE TË RASHTË
ME PRONËSI GRUAJA

Bukuria që ju feston.

Në vitin 2011, MICA Beauty (këta jemi ne!) vendosi të bëjë një zhytje të thellë në kulturën e bukurisë dhe të analizojë standardet që na janë imponuar. Le të dalim nga norma. Pas vitesh kërkimi dhe zhvillimi, ne vendosëm të bëheshim një markë që mund ta quani "shtëpi", ku mund të jeni vetvetja juaj e vërtetë autentike. Ne madje kemi një ndryshim të ri, sepse ashtu si ju, ne jemi gjithnjë në zhvillim

Ne jemi një markë që ju feston për gjithçka që jeni. Ne duam të sjellim ngjyra të vërteta në jetën tuaj. Qoftë nëse do të shkosh në punë, në shkollë, do të takosh natën me shokët ose skuadrën tënde, ose thjesht dëshiron të krijosh dhe të shfaqësh artin tënd para botës. Ne jemi këtu për t'u siguruar që ju të dukeni dhe të ndiheni të mrekullueshëm.

Vizioni ynë për të festuar gjithmonë individualitetin tuaj rezultoi në krijimin e produkteve të pabesueshme dhe të lehta për t'u përdorur jo toksike dhe pa kimikate të ashpra që janë të sigurta për të gjitha ndjeshmëritë e lëkurës. Ne besojmë se kujdesi për lëkurën dhe grimi janë mjete të fuqishme për të ndihmuar në zbulimin e bukurisë suaj të vërtetë. Marka jonë është bërë thjesht vetëm për ju. 

Le të lundrojmë në jetë dhe të përqafojmë bukurinë tuaj së bashku!

XO
Bukuroshja MICA
Bukuroshja që ecën, flet dhe të ngjan.