TRANSPORT FALAS PER POROSITE NGA NE MBI 50$

Programi i Filialit Mica Beauty


Të pëlqen të flasësh për grimin?

Keni një kanal video grimi që promovoni?

A tërheq faqja juaj e internetit adhurues të bukurisë, modës, kujdesit të lëkurës apo grimit?

A keni një ndjekës të fortë në rrjetet sociale të ndjekësve të bukurisë, modës, kujdesit të lëkurës apo grimit?

Apo keni dëgjuar për industrinë kozmetike prej 483 miliardë dollarësh që gjenerojnë globalisht dhe thjesht dëshironi një copë byreku?


BASHKOHUNI SOT!!!

Mos fol vetëm për grimin! Filloni të fitoni me grim!

Regjistrohu/Identifikohu


Për komoditetin tuaj, programi ynë i filialeve është në Share A Sale

Mos prisni Bashkohuni sot

Regjistrohu/Identifikohu


Mica Beauty u themelua në vitin 2011 si një biznes me tulla dhe llaç dhe që atëherë ka evoluar në sferën online dhe ka filluar rrugëtimin e tij drejt marketingut të filialeve në vitin 2019. Mica Beauty është i përkushtuar për të ofruar produkte cilësore kozmetike dhe për kujdesin e lëkurës. Formulat Mica Beauty janë zhvilluar dhe prodhuar në laboratorin tonë të vendosur në Riverside, CA USA. Ne i dërgojmë produktet tona në shumicën e vendeve të botës me tarifa konkurruese të transportit dhe thithim në mënyrë unike tarifat doganore dhe tarifore për të siguruar dërgesat e klientëve në shumë vende. Kjo siguron garanci për pagesat e komisionit për filialet tona të çmuara dhe siguron shpërndarjen e të gjitha dërgesave tek klientët që marrin filialet.

Ju keni mundësinë të shfaqni Mica Beauty në faqen tuaj ose të ndani me ndjekësit e mediave sociale. Kjo ju jep mundësinë që jo vetëm të blini produkte që tashmë i përdorni dhe i doni, por mund të flisni për cilësinë dhe përfitimet dhe të fitoni një komision për të gjitha shitjet sa herë që vizitorët tuaj plotësojnë dhe blejnë në micabeauty.com. Prezantoni ndjekësit tuaj me produkte të mahnitshme që shesin veten.

Biznesi i kozmetikës dhe kujdesit për lëkurën është një industri globale e të ardhurave vjetore prej 483 miliardë dollarësh me një rritje të vlerësuar të shitjeve që pritet të rritet në 716 miliardë dollarë deri në vitin 2025. Marketingu i filialeve është një industri gjithnjë në rritje që do të vazhdojë vetëm të rritet.

Pse Mica Beauty Affiliate Program?

Kur bashkoheni në programin e Filialit të Mica Beauty, mund të ndjeni besimin e ditur se do të paguheni në kohë pasi ne përdorim një program filial të palës së tretë (Ndani një shitje). Filloni të merrni pjesën tuaj të byrekut të industrisë globale të kozmetikës dhe kujdesit të lëkurës, bëhuni pjesë e një prej programeve më të paguara të filialeve në industrinë kozmetike. Mica Beauty paguan 17% në komisione direkte.

Karakteristikat kryesore të programit tonë

  • Lidhur me Share A Sale për të siguruar pagesa të menjëhershme të komisionit
  • Transporti çdo ditë FALAS: $50+ brenda vendit dhe $100+ për shumicën e porosive ndërkombëtare
  • Transporti në shumicën e vendeve me aftësi të pakufishme për të promovuar dhe fituar para
  • Mica Beauty paguan detyrime doganore dhe taksa për klientët ndërkombëtarë për të siguruar dorëzim të garantuar.
  • Ofron kode promovuese Vanity
  • Ngarkon panelin tuaj me materiale promovuese
  • Kohëzgjatja e biskotave 45 ditore
  • Programet e vazhdueshme bonus/nxitëse
  • Buletinet e vazhdueshme për t'ju mbajtur të informuar për promovimet e ardhshme
  • Shërbimi i drejtpërdrejtë i klientit në internet (pa robotë)

fakt: Mica Beauty zotëron laboratorin e saj të zhvillimit, objektin e prodhimit dhe kanalet e shpërndarjes në Riverside, CA me mundësi të pakufishme. Ne kemi produkte të prodhuara dhe të gatshme për transport çdo ditë në çdo shkallë të nevojshme. Ne gjithashtu kemi shumë produkte të reja në pritje të gatshme për prodhim për të prezantuar dhe furnizuar tendencat unike dhe aktuale.

Bashkohuni me programin Mica Beauty Affiliate dhe bëhuni pjesë e një ekipi fitues.


Mundësi bonus:

Niveli 1: 1,000 dollarë shitjet bruto në muaj = $ 100 Bonus
Niveli 2: 2,500 dollarë shitjet bruto në muaj = $ 250 Bonus
Niveli 3: 5,000 dollarë shitjet bruto në muaj = $ 500 Bonus
Niveli 4: 7,500 dollarë shitjet bruto në muaj = $ 750 Bonus
Niveli 5: 10,000 dollarë shitjet bruto në muaj = $ 1,000 Bonus

Kjo do të vënë dhe shtesë 2,600 dollarë para në dorë bonus mujore në xhepin tuaj. Dhe kjo është mbi 17% që po bëni tashmë.


BASHKOHUNI SOT!!!

Mos fol vetëm për grimin! Filloni të fitoni me grim!

Regjistrohu/Identifikohu


Për komoditetin tuaj, programi ynë i Filialit është në Share A Sale